top of page
Search

Tuska Festival 2023: meidän TUSKAEXPO viikonloppu

Updated: Jul 7, 2023

Huhuh! Olipahan mahtava viikoloppu!

Meillä oli parasta ja hauskinta! Saimme kokea niin, niin, niin, paljon uskomattomia hetkiä todella upeiden ihmisten kanssa!

Iso kiitos kaikille osastollamme käyneille, oli se sitten jutustelua tai ostitte tuotteitamme, jokainen kohtaaminen oli erityinen!


Mielestäni paras tapa jakaa kokemuksiamme on jakaa viikonloppu jokaiseen päivään. Jokainen päivä oli erilainen, jokainen päivä oli mahtava, ja jokainen päivä ansaitsee tulla muistettavaksi, ainakin meidän mielestä!


29.6.2023 Torstai ilta

Torstai iltana meillä oli aikaa kasata meidän TuskaExpo myyntipiste kuntoon klo 18-20.

Kävin ensin hakemassa meidän Tuska Festival vendor passit ja henkilökunta rannekkeet, sekä autojen luvat.

Onneksi mun myyntitiimi on tehokas ja saimme kasattua meidä myyntipisteen melkein valmiiksi!

Jätettiin loppusilaukset perjantaille :)


Yritin parhaani mukaan dokumentoida meidän viikonloppua, joten olkaas hyvä, alla video torstai illan fiiliksistä!30.6.2023 Perjantai, Päivä 1. Tuska Festival 2023

21 000 kävijää oli eilen,Tuskassa, ja jengi löysi hyvin TuskaExpoon ja kuhina kävi meijän ständillä!


Ovet aukesivat klo 14:00, joten meidän piti olla tuntia ennen meidän pisteellä. On hyvä lisätä ständin loppusilaukset juuri ennen h-hetkeä sekä varmistaa että maksupäätteet ja yhteydet toimii.

Viime vuonna oli aika kaaos kun izettle kaatu kokonaan Euroopan laajuisesti yli vuorokaudeksi. Alkoi toimimaan vasta lauantaina iltapäivästä.

Onneksi tänä vuonna ei ollut niin vakavaa ongelmaa, pari hassua verkkoyhteys bugia oli, ainoastaan!


Aika mageeta oli kävellä Tuskaa kohti ennenkuin portit oli edes auki, ja joku jengi huutaa perään että teijän juomapeli on ihan helvetin hyvä!


Monta muutakin tarinaa on eilisestä, mutta listaan mitkä nyt just mielessä:

 • Yks tyyppi oli ottanut mun pelin mukaansa Japaniin ja pelannut sitä ennestään tuntemattomien ihmisten kanssa (hollantilaisen, belgialaisen ja saksalaisen) ja sitä kautta oli jäämurrettu ja heillä oli ollut mahtava ilta yhdessä just ton takia loin ton pelin!!! Ässää!

 • Paljon kehuja, ständistä, kokonaisuudesta, pelistä ja sen grafiikasta

 • Jone Nikula. Tartteeks enempää ees sanoa. Iconic.

 • Henry Saari, joka oli pukeutunut mun Unchain the Beast paitaan (jonka osti viime vuonna) koska halusi näyttää tukeaan minulle ja rakastaa sitä paitaa

 • Sea Sheperd Italian jäsen, toi mulle ja Tuulialle hain hampaat. Ihan sattumalta kehuin hänen paitaansa ja kävikin ilmi että hän on tosiaan Sea Shepherdin jäsen, niinkuin hänen vaimonsa, jonka kanssa he olivat tulleet tekemään lävistyksiä, sekä myymään mielettömän upeita koruja. Ihastuimme molemmat Tuulian kanssa heidän fossiilisiin hainhammas koruihin, ja heidän myyntipisteeltä emme voineet lähteä ilman korvakoruja :D Heidän korujaan pääset katsomaan: Travellers_crew_jewellery

 • Tuskassa ylipäänsä huikee tunnelma ja kivoja tyyppejä

Ikuisesti kiitollinen omasta myyntitiimistä, mikä asenne ja meininki! Te ootte best!1.7.2023 Lauantai, Päivä 2. Tuska Festival 2023

Tuska 2023 day 2 oli kova!

Portit aukesivat jo klo 13:00 ja meillä oli kiire ehtiä ennen klo 12:00 paikanpäälle. Oltiin sovittu Tuskan valokuvaajan kanssa kuvaussessiosta meidän myyntipisteellä ennenkuin meidän ständi ruuhkautuu.

Jo ennenkuin päästiin festarialueelle, alkoi vähän ripottelemaan, ja taivas enteili että tästä päivästä tulee märkä.

Sadekuurot ei haitannut festarikävijöitä ollenkaan, he olivat tulleet varustautuneina!


Oikeastaan samantien kun portit oli auenneet alkoi meidän pisteellä sellainen on/off hässäkkä.

Tuopit loppu kesken päivän ja hulinaa meidän pisteellä riitti!!!

Te joilla on tuo tuoppi, teitä on tasan 500. Se oli limited edition.


Tässä kun vähän saa levättyä, täytyy alkaa ens vuodelle suunnittelemaan uutta tuoppi designia :)


Jälleen paljon tarinoita ja kohtaamisia, tässä muutama:

 • Legendaarinen muusikko, Ale Kuoppala tuli käymään meidän pisteellä ja jakoi omaan someen julkaisun meistä

 • Mahtavia tyyppejä jotka viime vuonna olivat pelin ostaneet, tulivat moikkaamaan ja kertomaan pelihetkistään Nää on ihan super kivoja hetkiä joista tulee maailman paras olo! Kiitos teille

 • Meidän juomapeliä pelattiin festarialueella ja meininki oli sen verran kova että muut tulivat oman pelin hakemaan itelleen siis tää jos mikä on parasta mainosta!!!

 • Ihanat ystävät jotka tukevat ja kannustavat ja markkinoivat

 • Yks kaveri porukka joka tuli perjantaina käymään ständillä, pohtivat paljon ostaako vai ei, osti ja tulivat kehumaan lauantaina kuinka hyvä peli oli Olivat pelanneet perjantaina ja heti lauantai aamuna!

 • Yks ihan huippu tyyppi joka osti pelin ja myöhemmin paidan ja tuli erikseen vielä kehumaan peliä ja grafiikkaa, sekä halusi erikseen vielä antaa kiitosta mun panoksesta ja toteutuksesta mun brändiin.

 • Kuva meidän myyntipisteestä löysi tiensä Ylen nettisivuille, vähän vahingossa :D Ylen kuvaaja, Jussi Mankkinen oli kuvaillut Tuska "lookkeja" ja oli ottanut kuvan neljästä noitahattuisesta tyypistä, jotka sattuivat olemaan juuri silloin meidän ständillä :D Olisit tullut tekemään meistä haastattelua tai ottanut kuvan meidän upeasta ständistä!

En tiedä oikein mitä edes sanoa. Kiitollinen. Onnellinen. Ylpeä. Kovia juttuja itelle joka ikinen kohtaaminen. Huhuh.

2.7.2023 Sunnuntai, Kolmas ja viimein päivä Tuska Festareilla 2023

Päivä alkoi kun portit avattiin klo 15.00, ständillä oli heti melkoinen hässäkkä ja ruuhka. Oltiin hieman ihmeissään, mutta niin innoissaan, mikä tapa aloittaa päivä! Oli selvää, että ihmiset olivat pelanneet Icebreakers for Vikings -peliä, koska pelistä ei tarvinnut edes yrittää puhua, ihmiset tulivat kirjaimellisesti luokse ja sanoivat: "Haluan pelin, ota rahani!"


Muutamia päivän kohokohtia:

 • Edellisten päivien huikeat asiakkaat, jotka tulivat meille kertomaan, että he pelasivat peliä illalla yön pikkutunneille asti...ja sitten heti aamulla jotta saivat krapulat pois ja päivänsä käyntiin! - Tämä on vain parasta! En varmaan koskaan tuu kyllästyy kuulemaan noita tarinoita!

 • Ihmiset, jotka olivat pelanneet Icebreakers for Vikingsia edellisenä iltana festivaalin jälkeen ystäviensä kanssa ja halusivat oman kappaleen! - Pitääkö minun edes markkinoida peliä, näyttää siltä, ​​​​että se on jo teidän ansiosta hoidossa? :D

 • Ihmiset, jotka saivat välittömän FOMO:n nähdessään muiden pelaavan peliä festivaaleilla, ja päättivät tulla hakemaan oman pelinsä! - Niin loistavaa markkinointia ettei mitään rajaa! Mahtavaa!

 • Tapasin Electrical Calboy bändin jäsenen!

 • Todella siistejä kohtaamisia parin pelisuunnittelijan kanssa! Oli kiva tavata! Ja olen hämmästynyt kehuistanne koskien pelin toteutusta ja brändiä, sillä se merkitsee paljon. Varsinkin kun tiedätte, mitä kaikkea se vaatii! Pidetään yhteyttä!

 • Pari asiakasta, jotka tapasin viime vuonna ja jotka palasivat joko ostamaan pelin tai paidan riippuen kumman viime vuonna ostivat. On aina ilo nähdä teitä ja erityisesti rupatella Skandinaavisesta mytologiasta!

 • Ystävien näkeminen!

 • Oli myös super kiva nähdä päivätyöni kolleegan piipahtavan ständillä!

 • Tapasin erään neidon jonka kanssa minulla oli hyviä keskusteluja. Saa nähdä, löytyykö Icebreakers for Vikings jatkossa museon kaupasta...

 • Yksi pariskunta Seppo&Tiitu, Seppo osti kolme paitaamme viime vuonna, palasi tänä vuonna ja itselleen uskollisena osti sitten neljännen. Toi vaimonsa mukanaan, ja vaimon matkaan lähti juomapeli, hän aikoo pelailla siskojensa kanssa. Ja Sepon! Muista Seppo, sä oot luvannut! :D

 • Ajaessani sunnuntai-maanantai välisenä yönä kotiinpäin, väsyneenä mutta erittäin onnellisena ja fiiliksissä viikonlopusta, alkoi kännystäni kuulua ping ping. Jahas, Tuskan jälkeen on selvästi useampi porukka pelailemassa Icebreakers for Vikingsia, kun uusia tilauksia tuli useampia ja vika klo 4 yöllä :D hei kuinka siistiä?!!!!

Mikä viikonloppu! Kaiken kaikkiaan Tuskassa kävi 63 000 ihmistä, kolmen päivän aikana ja taitaa olla Tuskan kävijäennätys! En yhtään ihmettele, Tuska on yksi parhaiten järjestettyjä festivaaleja.

Oli mieletöntä olla osa sitä!


Rakastimme ehdottomasti joka sekuntia, ja jokaista kohtaamista!

Toivottavasti nähdään taas!


SUURIN KIITOS tiimilleni! Olette unelmajoukkue! On erittäin tärkeää, että on tiimi, johon voit luottaa, että he kunnioittaa tuotteitasi ja brändiäsi! Kun kuuntelen teidän keskusteluja ständille tulevien ihmisten kanssa, loistan onnesta! Sen lisäksi, että teillä on ihan parasta energiaa puhuessanne pelistä, puhutte tuotteesta itsevarmasti ja ylpeänä! En voisi toivoa parempaa tiimiä tähän kuvioon! Suurin osa teistä onkin ollut mukana tässä alusta asti, olette "saaneet" käydä läpi aika paljon tuotetestauksia :D Kiitos, kiitos ja vähintään vielä kerran KIITOS! Ikuisesti kiitollinen teistä!


Se onnellisuus, kiitollisuus ja ylpeys, jota tunnen Icebreakers for Vikingsia pelinä ja brändinä kohtaan, on vaikea pukea sanoiksi.

Olen kuitenkin niin tyytyväinen että luotin itseeni ja loin pelin! Kaikki mitä on tullut vastaan tällä "peli polulla" on ollut huikeaa. Isoja oppiläksyjä, vaikeita hetkiä mutta kaikkein eniten huippusiistejä ihmisiä, tapahtumia ja kaikkea mahdollista mitä en olisi osannutkaan edes haaveilla tapahtuvan!


Olen niin väsynyt, mutta ekstaattinen! Kiitos tuestanne, kohteliaisuuksistanne, kaikesta!


Ja te, jotka pelaatte peliä hulluna, muistakaa #icebreakersforvikings sosiaalisessa mediassa postauksen aikana. Aion tehdä satunnaisia ​​arvontoja, et halua jäädä paitsi!

SKÅL!

-Kartini48 views0 comments

Comments


bottom of page